< دلبری جدید دختر و پسرها - آبادگر خرابه
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دلبری جدید دختر و پسرها

عکسش بسیار تحریک کننده بود!، رفتم تا باهاش ارتباط برقرار کنم بهش پیغام دادم افتخار اشنایی باشما رو دارم؟ اونم در کمال تعجب جواب داد و آشنایمون شروع شد تا جایی که سر از ناکجاها در آوردم! و به او و چه بسا بهتر است بگویم به شبکه های اجتماعی معتاد شدم و حتی از نان شب هم برایم واجب تر شد! این داستان بسیاری از جوانانیست که گویا در این شبکه های اجتماعی افتاب برایشان غروب نمیکند و حتی با داشتن نقش همسری از خواب شبانه خود زده اند ...




 



وایبر



 



اگر تاکنون پای صحبت بزرگ ترهای خود نشسته باشید و از تفریحات و عادت های پدرانمان  که یک یا دو نسل با ما تفاوت دارند گوش داده باشید شاهد تفاوت چشمگیری خواهید بود.تفاوت در رفتار،نگرش،آداب اجتماعی ،مد و حتی تفریحات. در گذشته مدهای جوانان خلاصه میشد در گذاشتن دندان طلا و پوشیدن شلوار پاچه گشاد و ...و تفریحات آنها هم کفتر بازی و معرکه گیری و رفتن به دید و بازدید خانه اقوام بود اما امروز با مدهای عجیبی روبرو هستیم که جوانان را به سمتی کشانده که حاضر هستند برای زیباتر شدن ،خود را عذاب دهند.مدهایی مثل سوراخ کردن قسمت های مختلف بدن،تتو کردن و...تفریحات آنها هم که جای خود دارد که امروز به یکی از دغدغه های خانواده ها و مسئولین تبدیل شده است که اغلب جوانان وقت خود را به بطالت در شبکه های اجتماعی می گذرانند به طوری که متاسفانه بسیاری از امور از جمله سبک زندگی این افراد تحت الشعاع این شبکه های اجتماعی قرار گرفته است.



آیا می دانستید ایرانیان بیشترین آمار استفاده از شبکه های اجتماعی را دارند؟و اما آیا جوانان تا بحال از خود پرسیده اند که این شبکه های اجتماعی مثل وایبر،وات ساپ،لاین و ..که اغلب رایگان هستند چه اهدافی را دنبال می کنند و چه انگیزه ای دارند؟آیا مدیران و گردانندگان این شبکه های اجتماعی دلشان به حال ما سوخته و به فکر اوقات فراغت جوانان ما هستند؟!



باید با چشم باز به این دام های پنهان نگاه کنیم و اهداف پشت پرده شرکت ها را بررسی کنیم تا در دام به ظاهر چرب و شیرین این شبکه ها نیفتیم.



این شبکه های ویرانگر با چراغ خاموش جمعیت زیادی از جوانان را به خود معتاد کرده و فرصت رنگی و دور هم جمع شدن در کنار خانواده،فرصت مطالعه کردن و فرصت با خودن بودن را از جمعیت کثیری از جوانان کشورمان را گرفته است لذا بزرگترین خطر این شبکه ها این است که عمر و وقت گرانبها ی مخاطبین را میگیرد و این شبکه ها به دلیل جذابیتی که دارند باعث میشود جوانان شیرین ترین لحظات خود را سر اینگونه شبکه ها بگذرانند ومتاسفانه دیده میشود که این شبکه هاچندین نفر از اعضای خانواده را به خود مشغول کرده و فرصت گرانبهای زندگی خانوادگی را مورد هجمه قرار داده است .




مسلما استفاده افراطی از هر وسیله ای ممکنه است مضراتی داشته باشد و گاه انسان را در منجلابی بیندازد که قابل جبران نباشد لذا اگر دولت و روانشناسان و رسانه ها بتوانند فرهنگ سازی مناسبی در استفاده ازاین ابزارها فراهم کنند نه تنها مشکلی در خانواده ها به و جود نخواهد آمد بلکه خود ممکن است زمینه پیشرفت بسیاری از مسائل را ایجاد کند



دردناکتر از همه این است که این شبکه های اجتماعی به زمینه مناسبی برای سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی تبدیل شده است تا از این طریق اقدام به شکار جوانان برای جاسوسی اشغالگران نمایند لذا جوانان باید در استفاده شبکه های اجتماعی هوشیار بوده و در تعامل با دیگر کاربران جانب احتیاط را رعایت کنند ,در ارتباط با شبکه های اجتماعی باید آگاهیهای لازم را درباره نحوه استفاده مفید از این فناوری را به جوانان ارائه دهیم.



یکی دیگر از اهداف شبکه های اجتماعی نشانه گرفتن بنیان خانواده است و متاسفانه استفاده بانوان از شبکه های اجتماعی مثل وایبر و وات ساپ و لاین و..بیشتراز آقایان است و از آنجا که خانم ها در منزل کانون گرم به حساب می آیند هیچ چیز بدتر از این نیست مادر خانواده درگیر و معتاد این شبکه های اجتماعی شود و بدتر از همه اینکه برخی از خانم ها در این شبکه های اجتماعی اقدام به درد دل با برخی افراد می کنند که اصلا نمی دانند هویت آن شخص حقیقی است و یا نه؟؟؟! و این مساله باعث فاش شدن اسرار خانوادگی شخص می شود و ممکن است بعدا توسط خود این افراد علیه شخص استفاده شود که این مساله مشکل زا بوده است.



از طرف دیگر از آنجا که یکی از نیازهای دوران جوانی داشتن دوست زیاد و گرایش به جنس مخالف است ،برخی جوانان از طریق این شبکه ها دست به دوستی های مجازی می زنند و به خاطر بر طرف کردن این نیاز اکثر ارتباطات در فضای مجازی این است که دوست بشیم ،حرف بزنیم ،قرار بذاریم و...این در حالیست که در برخی موارد هویت حقیقی شخص اصلا مشخص نیست و ممکن است فرد دختر باشد و با هویت یک پسر در این فضا ظاهر شود در اینصورت فرد مدتها وقت خود را صرف کسی کرده که هویتش مشخص نیست! کافیست فقط یه کم کلاه خود را قاضی کنیم و ببنیم در مقابل این فرصت طلایی که صرف کردیم آن هم برای کسی اصلا او را نمی شناسیم ،حتی مطمئن نیستیم که هویت او چیست!چه داده و چه گرفته ایم؟! متاسفانه ادامه این ارتباطات در بلند مدت خود را نشان میدهد وتاثیر زیادی در رشد شخصیت کاربران آنها خواهد داشت.



باید به این نکته توجه کنیم که شبکه های اجتماعی مثل وایبر و وات ساپ و ... تازه تاسیس هستند و هنوز امتحان خود را پس نداده اند لذا هیچگونه تضمینی برای امنیت در این شبکه های اجتماعی وجود ندارد و در آینده نه چندان دور تمامی مشکلات خود را نشان خواهد داد که گرفتاری های بسیاری را برخی افراد در پی خواهد داشت.



شبکه های اجتماعی با وجود مضراتی که دارند اما ما منکر این نیستیم شبکه های اجتماعی ممکن است فوایدی هم داشته باشد مثل اینکه شما را با دوستان و آشنایانتان مرتبط میسازد تا همیشه و همه جا با آنها ارتباط داشته باشید و اگر مشغله های زندگی فرصت دید وبازدیدها را از مردم گرفته است حداقل از این طریق جویای احوال هم شوند .




شبکه های اجتماعی با وجود مضراتی که دارند اما ما منکر این نیستیم شبکه های اجتماعی ممکن است فوایدی هم داشته باشد مثل اینکه شما را با دوستان و آشنایانتان مرتبط میسازد تا همیشه و همه جا با آنها ارتباط داشته باشید و اگر مشغله های زندگی فرصت دید وبازدیدها را از مردم گرفته است حداقل از این طریق جویای احوال هم شوند



مسلما استفاده افراطی از هر وسیله ای ممکنه است مضراتی داشته باشد و گاه انسان را در منجلابی بیندازد که قابل جبران نباشد لذا اگر دولت و روانشناسان و رسانه ها بتوانند فرهنگ سازی مناسبی در استفاده ازاین ابزارها فراهم کنند نه تنها مشکلی در خانواده ها به و جود نخواهد آمد بلکه خود ممکن است زمینه پیشرفت بسیاری از مسائل را ایجاد کند یک مثال معروفی هست که می گوید یک چاقو اگر در دست یک کودک باشد ممکن است به خود و دیگران صدمه بزند اما همان چاقو در دست یک پزشک وسیله نجات انسان است لذا استفاده صحیح از شبکه های اجتماعی باید فرهنگ سازی شود که بیشتر مواقع مسئولین ما به جای فرهنگ سازی محدود سازی را اعمال می کنند و آن یکی از نواقص است.



در جامعه ایی که ازادی های جوانان با برخی از کج سلیقگی ها منحرف شده اندو نتوانسته اند حرفشان را بزنند پس حرفهای نگفته در دلشان انباشته شده و امروز طغیان هایی میکنند که اصلا برازنده یک جوان ایرانی نیست و امروز جوانان دنیای مجازی را راهی برای خالی کردن تمام عقده هایشان می بینند لذا همه الاخصوص مسئولین باید دست در دست هم دهند که روش های صحیح استفاده از شبکه های اجتماعی در بین جوانان به خوبی جا بیفتد تا شاهد استفاده نادرست آنها از اینگونه شبکه های اجتماعی و در پس آن انحراف جوانان نباشیم




ادامه مطلب

[ پنج شنبه 94/1/6 ] [ 5:21 عصر ] [ بیژن مقدم ]